Vintur til Campania og Basilicata

Abelgruppen har nå på plass programmet for vinturen til Campania og Basilicata som planlegges 17. - 21. oktober 2022. Turen er satt opp i samarbeid med Filippo Magnani, som var vår vert på turen til Toscana i mai 2017.

Vi tror det blir en spennende tur, med gode smakinger og opplevelser vi ikke ville fått på egenhånd.

Programmet gir en oversikt over hvor vi skal bo og hva som skal skje de enkelte dager. Dette er langt fram i tid, så noen endringer vil det kunne bli.

"Final prices for Even Borten"gir oversikt over priser, hva som er inkludert/ikke inkludert, når innbetalinger skal skje samt bestillings- og kanselleringsbetingelser. Les dette nøye.

Som vanlig legges det opp til at den enkelte ordner reise til og fra oppstartstedet, Napoli flyplass, sjøl. Det har vært satt opp direktefly med Norwegian på reisedagene, men akkurat nå ser det ikke ut til at Norwegian flyr hjem 21.10. likevel. Det er imidlertid mange alternativ. Et mulighet ned kan være SwissAir LX1712 17.10 kl 09:00-13:55 med mellomlanding i Zürich (LX1219) og retur 21.10. kl 14:45-20:05 med LX1713 og LX1218, samme rute. Kontakt gjerne noen i arrangementsgruppa hvis dere ønsker å diskutere reisetidspunkt.

Det legges opp til felles avreise med buss fra flyplassen i Napoli ca. kl 16:00 mandag 17. oktober og retur til flyplassen fredag 21. oktober ca. kl 12:00 for de som måtte ønske å dra litt tidlig hjem. De går da glipp av opplevelser i Napoli. Flyplassen er nære Napoli by, så det er ikke noe problem å komme seg til flyplassen på egenhånd hvis avreise er seinere.

Påmelding og innbetaling av depositum

Frist for påmelding er 20. januar og skjer på e-post til Even, even.borten.lunde@sf-nett.no. Det er førstemann til mølla som gjelder.

De som melder seg på får deretter tilbakemelding om pris og betaling av depositum (beløpets størrelse avhenger av hvor mange som deltar, jf. vedlagte oversikt)

Frist for innbetaling av depositum er 27. januar til vår konto, for viderebetaling til arrangør innen 31. januar.

Ta kontakt hvis det er noe dere lurer på.